Luuk

Enthousiast, technisch en kwaliteitsgericht, dat ben ik!
Ik ben Luuk van den Elshout. Geboren in Oosterhout NB, nu woonachtig in Raamsdonksveer en sinds 2023 werkzaam als Teamleader Engineers bij Petisys.

Als kind was ik altijd al geïnteresseerd in Techniek, en ja ook zeker in Lego Technic.
Ik wilde per se te weten komen hoe dingen nu echt werken. Zo zijn er bijvoorbeeld een hoop oude huishoudelijke apparaten in mijn kindertijd gesneuveld om vervolgens onderdeeltjes hieruit voor andere doeleinden te gebruiken.
Aangezien de homecomputer in mijn schoolperiode nog in de kinderschoenen stond (ja zo oud ben ik alweer) en er helaas toen nog geen echte IT-opleidingen waren koos ik voor de opleiding elektrotechniek.
Met het opgroeien van het inladen van software vanaf een cassettebandje op een MSX-computer die al snel werd vervangen door een Commodore Amiga, Intel Pentium pc met Dos en later Windows, zit het lekker hobbyen met computers dus in mijn bloed. Mooi dat ik daar mijn werk van heb kunnen maken.

Mede door mijn technische achtergrond kon ik flinke stappen maken in het IT-bedrijfsleven. Zo vond ik vrij snel een werkgever waar ik bijna 22 jaar heb gewerkt. Aangezien ik toe was aan een nieuwe uitdaging, hoop ik nu mijn steentje te kunnen bijdragen aan Petisys en al haar klanten.

Chella - mede eigenaar van Petisys