Petisys Kantoorautomatisering

Petisys Kantoorautomatisering

Petisys installeert en beheert een IT-omgeving die werkt, blijft werken en die je optimaal laat werken.

Met onze persoonlijke en doortastende aanpak realiseren we duurzame relaties met onze klanten.

Wie we zijn - Petisys

Wie we zijn

Wij koppelen technische kennis en jarenlange ervaring aan een persoonlijke dienstverlening. We kennen onze klanten door en door en weten precies wat hun wensen, eisen en uitdagingen zijn op het gebied van automatisering. We zorgen ervoor dat ze ongestoord hun werk kunnen doen en staan direct voor hen klaar als de situatie daarom vraagt. We zijn echte aanpakkers en behouden daarbij altijd onze Brabantse vriendelijkheid en gemoedelijkheid.

Wat we doen - Petisys

Wat we doen

We installeren, beheren en onderhouden de complete kantoorautomatisering. We realiseren veilige internetverbindingen en IP-telefonie en leveren alle hard- en software. Onze technische specialisten houden de IT-omgeving continu in het oog en kunnen eventuele storingen en vertragingen daardoor voortijdig signaleren en preventief verhelpen. Als 24/7-beschikbaarheid of de fysieke aanwezigheid van een Petisys-engineer gewenst is kunnen daar afspraken op maat voor worden gemaakt.

Visie en missie - Petisys

Visie en missie

Een betrouwbaar IT-netwerk is het fundament onder elk bedrijf en iedere organisatie. Het is de voornaamste voorwaarde om bereikbaar te zijn, beveiligd te zijn en om simpelweg in bedrijf te zijn.

Bereikbaarheid stimuleert de band met klanten en relaties. Een veilige en snelle werkomgeving is aantrekkelijk voor je bestaande en potentiële nieuwe medewerkers. Een optimaal functionerende kantoorautomatisering levert dan ook een aanzienlijke bijdrage aan de productie en het resultaat van je organisatie.

Ervaren, betrokken en vindingrijk

Petisys is opgericht in 1987, in de periode waarin de pc de structuur van bedrijfsorganisaties begon te bepalen. In de jaren die volgden hebben we de laatste ontwikkelingen op de voet gevolgd, maar is de rode draad in ons werk altijd gebleven: het optimaliseren van bedrijfsnetwerken en het persoonlijk ondersteunen van de mensen die ermee werken.