• Petisys teamlid - Patrick

Patrick

Vanaf mijn jeugd heb ik altijd al interesse gehad in alles wat met computers te maken had en in 2001 ben ik bij Petisys begonnen. Tegenwoordig mag ik mijn ervaring inzetten om onze dienstverlening te professionaliseren, waardoor mijn collega’s hun kostbare tijd kunnen besteden aan werkzaamheden op klantlocatie.

Mijn eerste baan bij Petisys was als PC-specialist. Jaja, destijds was dat nog een specialisatie, want internet en Google waren er nog niet. Bij Petisys kon ik mijn hobby blijven uitvoeren maar dan tegen betaling. Wie wil dat nou niet…?

Door de veelzijdigheid aan werkzaamheden ben ik de functie PC-specialist al snel ontstegen. Nadat ik jarenlang als systeembeheerder kennis opdeed van Novell netwerken, Windows omgevingen, diverse besturingssystemen, beheer- en kantoorapplicaties mag ik al deze kennis nu gebruiken om onze dienstverlening te professionaliseren. Ik ben dan ook bijna dagelijks bezig met het maken van scripts, monitorsets, beheerprotocollen en het automatiseren van routine-werkzaamheden.

Zoals gezegd is mijn werk mijn hobby en vice versa. Buiten werktijd ben ik regelmatig achter de laptop te vinden om te ontspannen en mijn creativiteit op een andere manier te prikkelen in de vorm van 3D graphics met bijvoorbeeld Blender.

Patrick - PC specialist bij Petisys