• Petisys teamlid - Patrick

Patrick

Mijn naam is Patrick van Strien, geboren in 1972. Wie wil weten hoe oud ik ben heeft dat waarschijnlijk al snel even uitgerekend, maar persoonlijk hecht ik niet te veel waarde aan dat getal.

Vanaf mijn jeugd heb ik altijd al interesse gehad in alles wat met computers te maken had en in 2001 ben ik bij Petisys begonnen. Tegenwoordig mag ik mijn ervaring inzetten om onze dienstverlening te professionaliseren, waardoor mijn collega’s hun kostbare tijd kunnen besteden aan werkzaamheden op klantlocatie.

Mijn eerste baan bij Petisys was als PC-specialist. Jaja, destijds was dat nog een specialisatie, want internet en Google waren er nog niet. Bij Petisys kon ik mijn hobby blijven uitvoeren maar dan tegen betaling. Wie wil dat nou niet…?

Door de veelzijdigheid aan werkzaamheden ben ik de functie PC-specialist al snel ontstegen. Nadat ik jarenlang als systeembeheerder kennis opdeed van Novell netwerken, Windows omgevingen, diverse besturingssystemen, beheer- en kantoorapplicaties mag ik al deze kennis nu gebruiken om onze dienstverlening te professionaliseren. Ik ben dan ook bijna dagelijks bezig met het maken van scripts, monitorsets, beheerprotocollen en het automatiseren van routine-werkzaamheden.

Zoals gezegd is mijn werk mijn hobby en vice versa. Buiten werktijd ben ik regelmatig achter de laptop te vinden om te ontspannen en mijn creativiteit op een andere manier te prikkelen in de vorm van 3D graphics met bijvoorbeeld Blender.

Ook vind ik het leuk om met steigerhout of Douglasplanken wat te creëren. Zo heb ik onlangs een volledige loungehoek ontworpen en gemaakt. Die loungehoek is dan weer handig voor een andere bezigheid: gezellig een speciaal biertje drinken met vrienden waarbij een lekker stukje kaas en diverse tapenades niet mogen ontbreken.

Dankzij de vrouw waar ik nog altijd verliefd op ben en de drie prachtige meiden uit ons samengesteld gezin, mag ik met trots zeggen dat ik een gelukkig man ben.

Patrick - PC specialist bij Petisys