Ian

Elke dag is anders op de servicedesk. Zo goed mogelijk klanten, en ook collega’s helpen, daar haal ik zelf enorm veel energie uit. Kennis delen en nieuwe dingen leren, dat is daarbij enorm belangrijk. Elke dag is anders in mijn functie. De ene dag help je een persoon op weg en de andere dag bijt je je vast in een issue waar een compleet netwerk van een klant plat ligt en je samen met je collega’s een oplossing probeert te vinden.

De interesse voor computers had ik al van jongs af aan. Geregeld was ik in de buurt van een PC te vinden om deze uit elkaar te halen en in elkaar te zetten. Daar leerde ik veel van. Mijn hobby’s nu zijn muziek maken, muziek luisteren, gamen, met vrienden van alles ondernemen. Ik speel met verschillende bandjes maar treed niet op. Het blijft bij jammen met vrienden, waarvan ik erg kan genieten. De bands hebben ieder hun eigen stijl: jazz, metal/hardrock, blues en alternatieve rock. Ik speel zelf gitaar, een klein beetje basgitaar, piano, drums en ik zing.

Gamen doe ik ook, maar lang niet zo veel meer als vroeger. Ik speel games zoals Mario of andere soort spelletjes. Voor Shooters draai ik mijn hand ook niet om.

Ian - Servicedesk medewerker bij Petisys