Onze diensten en expertise.

IT beheer en onderhoud

Voor het beheer van de IT-omgeving hebben we bij Petisys een eigen concept ontwikkeld: Ferros. Centraal hierin staat de monitoring op afstand van alle servers en werkstations binnen de organisatie. Daardoor zien we dreigende problemen vaak al in een voortijdig stadium ontstaan en kunnen we actie ondernemen voordat medewerkers er daadwerkelijk hinder van ondervinden. Ferros is zowel geschikt voor organisaties die het beheer van hun netwerkomgeving geheel willen uitbesteden als voor organisaties met een eigen ICT-afdeling of -medewerker.

Service IT beheer
Services IT onderhoud

Ontzorgen is een vak

Efficiency en gebruiksgemak. Dat zijn de uitgangspunten voor de IT-oplossingen die wij realiseren voor administratieve, industriële en commerciële organisaties. Met één druk op de knop zet de gebruiker het hele systeem in werking. De specialisten van Petisys zorgen ervoor dat het netwerk soepel blijft functioneren met persoonlijke begeleiding, beheer op afstand en/of ter plaatse en continue netwerkoptimalisatie.

Services IT oplossingen

‘On premise’, cloud en hybride omgevingen

Clouddiensten zoals Microsoft 365 veroveren de markt steeds meer, maar veel bedrijven zijn ook nog altijd geautomatiseerd op de traditionele ‘on premise’ manier, dus met een eigen server op de werkvloer. Wij zijn bekend met beide oplossingen én met een combinatie van beide: de veel voorkomende hybride IT-omgeving. In die hybride vorm worden bijvoorbeeld alleen mail en bestanden ondergebracht in de cloud. Wij laten de klant werken op de manier zoals gewend en gewenst. Geen uitdaging gaan we daarbij uit de weg.

Services Hybride omgeving

Doortastende aanpak met typisch Brabantse vriendelijkheid

Het verlengstuk van de IT-organisatie

Zie ons als de systeembeheerder die op er de achtergrond voor zorgt dat alle noodzakelijke IT-voorzieningen werken en blijven werken. Bij Petisys krijg je altijd een vertrouwde stem aan de lijn. Dankzij onze persoonlijke betrokkenheid bij onze klanten kennen we hun organisaties en IT-omgeving door en door. Daarom bij ons geen vervelende, langdradige keuzemenu’s: wij staan direct voor je klaar en helpen je snel. Soms werken onze engineers ook bij klanten op locatie. Daarover maken we afspraken op maat.

Connectivity

Connectivity staat voor verbondenheid, van onschatbaar belang in het zakelijk verkeer van tegenwoordig. Want een wereld zonder internet en e-mail is echt niet meer voor te stellen. Samen met onze partner RoutIT bieden wij een uitgebreid pakket aan communicatieoplossingen en gerelateerde services aan. Denk daarbij aan internet, intranet, beveiliging van de eigen en externe locaties, maar ook onder andere aan de registratie van domeinnamen, webhosting en opslagcapaciteit in het datacenter van RoutIT.

Services Connectivity
Services telefonie

Telefonie

VoIP telefonie staat voor bellen over internet (Voice over IP), in plaats van over de oude analoge en ISDN-lijnen. De virtuele telefooncentrale zit in de cloud. Dat maakt de installatie veel eenvoudiger dan vroeger (de infrastructuur ligt er al) en het netwerk veel flexibeler en veelzijdiger. Je kantoornummer is overal bereikbaar, instellingen (voicemail, wachtmuziek, doorschakelen, et cetera) beheer je zelf, het systeem is schaalbaar en je hebt doorlopend inzicht in gebruik en kosten. Zo verbeter je gemakkelijk de beschikbaarheid van jouw werknemers, ook als ze thuiswerken. Wij bieden je niet zomaar telefonie maar telefonie van de allerbeste kwaliteit. Dit doen we door het aanbieden van een totaal communicatieplatform genaamd 3CX. Dit bedrijf is de marktleider op het gebied van VOIP en biedt een betaalbare oplossing voor al jouw communicatie uitdagingen. Hierdoor heb je één aanspreekpunt voor zowel data als telefonie. Ook voor de telefonie verzorgen we de software én de hardware, dus zowel de infrastructuur als de apparatuur.

CRM

Customer Relationship Management draait om de relatie met je klanten. In een goed CRM-systeem heb je snel een duidelijk overzicht van al je relaties: bedrijfsprofielen, contactpersonen, activiteiten- en verkoophistorie, financiële gegevens, spreadsheets, documenten, offertes. Het is allemaal in één of twee muisklikken inzichtelijk.

Hiervoor werken we bij Petisys samen met Archie CRM. Alle offertes, activiteiten, prognoses en rapportages zijn daarin ondergebracht. Daarmee kun je klanten snel de informatie en aandacht geven die ze vragen en verdienen. Doeltreffend en zeer eenvoudig te gebruiken.

Archie wordt geïntegreerd in de eigen front- en backoffice, bijvoorbeeld met MS Office-applicaties zoals Word en Excel, maar ook met exchange server voor agenda- en e-mailintegratie. Ook de eigen financiële administratie of ERP-toepassing is aan Archie te koppelen.

Services CRM