• Teamlid Petisys - Hans

Hans

Mijn naam is Hans van der Pluijm en je kunt wel met recht zeggen dat ik bij het meubilair begin te horen. Sinds 1989 ben ik al bezig bij Petisys. Dat komt vooral omdat ik van een hobby mijn werk heb weten te maken. Nooit te oud om te leren. Uitzoeken en uitpluizen is naast mijn hobby ook een van mijn belangrijkste taken binnen het bedrijf geworden.

Ik vind het een enorme uitdaging om problemen aan te pakken. Van oorsprong ben ik chemisch analist en analyseren en tot aan het gaatje gaan zijn een tweede natuur voor me geworden. Het komt zelden voor dat ik de handdoek in de ring gooi. Maar ja, dat heb je met hobby’s hè? Eigenlijk is geen enkel automatiseringsvraagstuk voor mij een probleem. Ik begin eraan, zoek dingen uit en zoek voor onze klanten de meest geschikte oplossing.

Sinds 1989 is de IT-wereld enorm veranderd. Ik heb steeds de ontwikkelingen gevolgd; soms heb ik deze ook bewust afgewezen of ben er niet in meegegaan. Ik geloof dat mede daardoor Petisys al zo lang mee is kunnen gaan. Daar ben ik best wel trots op. Zo trots zelfs dat we met een aantal collega’s een paar jaar geleden de stap hebben genomen om mede eigenaar van Petisys te worden.

Thuis, in Made, wordt wel eens gekscherend het tweede magazijn van Petisys genoemd. Eigenlijk is het meer een intellectueel magazijn. Mijn vrouw en twee dochters zijn niet anders gewend en kunnen daar ook goed mee omgaan.

Een andere hobby van mij is muziek maken en dan wel met het enige instrument waarmee we geboren worden: de stem. Jaren ben ik zanger van een band geweest, maar tegenwoordig houd ik me vooral bezig met het zingen van meerstemmige a-capella popmuziek in een vocal group. Een echte uitlaatklep voor als ik eens niet met mijn hobby/werk bezig ben. Muziek is wat mij betreft een van de allerbelangrijkste dingen in het leven.

Hans - IT specialist bij Petisys