• Petisys teamlid - Erwin

Chella

Als de dochter van Peter Peters kreeg ik op jonge leeftijd al te maken met Petisys. In 1986 kwam ik ter wereld en in 1987 startte mijn vader zijn bedrijf Petisys. Ik ben in mei 2004 in het bedrijf gekomen en sinds 2017 ben ik de uitdaging van ‘mede eigenaar’ aangegaan. Deze rol vervul ik met veel plezier en trots.

Na school heb ik eerst gewerkt in de ouderenzorg. Heel dankbaar werk, maar de onregelmatige werktijden gingen me steeds meer tegenstaan, omdat ik altijd moest werken als mijn vrienden vrij waren. In april 2004 nam ik daarom ontslag. Hier waren mijn ouders natuurlijk niet blij mee. In mei 2004 werd me dan ook gezegd dat ik een vakantiebaantje had: mijn huidige collega Petra ging met zwangerschapsverlof en ik mocht haar werkzaamheden tijdelijk overnemen.

Met een beetje geluk mocht ik na haar zwangerschapsverlof blijven en in augustus 2004 kwam ik officieel in dienst bij Petisys. Eind 2004 ben ik begonnen met de opleiding secretaresse bij Schoevers. Deze heb ik in 2005 positief afgerond. Samen met Petra verzorg ik sindsdien de gehele administratie, van telefoon aannemen tot beheer van de website. Ik ben verantwoordelijk voor de facturatie en daar zit een van mijn uitdagingen. Mijn volgende uitdaging bij Petisys ga ik met plezier aan.

Chella - mede eigenaar van Petisys