• Het Team

Het team. Onze waarden en waar we voor staan.

Petisys bestaat uit een team enthousiaste medewerkers, dat klaar staat om al uw automatiseringswensen in te vullen. We besteden veel tijd aan training en opleiding van alle medewerkers, zodat zij continu beschikken over de juiste kennis en kunde om u te helpen. Naast de nodige technische basisopleidingen, is er ook aandacht voor projectmatig en efficiënt werken en kunnen medewerkers zich op deelgebieden specialiseren. Bijzondere aandacht is er ook voor bedrijfsmatig inzicht, zodat medewerkers de gevolgen van automatisering (en eventuele stagnaties daarin) helder en duidelijk overzien.

Ons team bestaat uit de volgende professionals:

Henry - planner en inkoper bij Petisys

Henry

Ik ben Henry de Ridder en samen met mijn vrouw Naomi en ons hondje Luna woonachtig in Raamsdonksveer. Begin 2021 ben ik een nieuwe uitdaging aangegaan en sindsdien ben ik werkzaam bij Petisys.

Ik vervul de rol van planner en inkoper. Het puzzeltje op de juiste manier compleet krijgen, snel schakelen en de benodigde producten onder de juiste condities geleverd krijgen, dat maakt het werk op de planning uitdagend en leuk.

Jeroen - Servicedesk medewerker bij Petisys

Jeroen

Ik ben Jeroen van Boesschoten, woon samen met mijn vriendin en twee kindjes in Geertruidenberg. Ben 14 jaar lang actief geweest in de telecom en sinds januari 2021 de stap gemaakt naar de automatisering bij Petisys. Mijn expertise ligt nog steeds bij de telecom maar ben hard onderweg om de automatisering ook helemaal eigen te maken.

Arend - Servicedesk medewerker bij Petisys

Arend

Mijn naam is Arend Vink. Geboren in 2001 en kom uit Geertruidenberg. Mijn interesse in computers is ontstaan door het spelen van spelletjes. Een paar jaar geleden heb ik mijn eigen computer in elkaar gezet en dit vergrootte de interesse alleen maar meer.

Arend - Servicedesk medewerker bij Petisys

Steef

Mijn naam is Steef de Korte en ik woon in Raamsdonksveer samen met mijn vrouw en zoon. Interesse in IT heb ik altijd al gehad, al heb ik daar pas nu echt invulling aan gegeven door bij Petisys te komen werken.

Kiki - kantoorhond bij Petisys

Kiki

Ik mag sinds februari 2020 met mijn baasje Chella Peters mee werken bij Petisys. Mijn takenpakket bestaat voornamelijk uit luieren, eten, knuffelen, spelen en wandelen, maar dat doe ik wel met heel veel plezier.

Kom langs en maak kennis met het team!