Bart

Technische vraagstukken en wensen van klanten vervullen zijn mijn passie. Aan het begin van mijn carrière heeft dit vorm gekregen als Support Engineer en later heeft dit zich ontwikkeld als Servicedesk coördinator om het groeiende aantal supportverzoeken te stroomlijnen.

Vanaf 2015 heeft dit zich heb ik de overstap gemaakt naar de commerciële kant van dit mooie vak waarbij ik klanten adviezen geef over hun ICT-vraagstukken variërend van glasvezel verbindingen tot cloud oplossingen en van (mobiele) telefonie tot security diensten. Door mijn technische achtergrond kan ik voor klanten de vertaalslag maken tussen de hun vraagstukken en onze oplossingen daarbij kunnen aansluiten.

In 2017 hebben Hans, Chella en ik de moedige stap gezet om Petisys over te nemen van zijn oprichter, Peter Peters. Onze missie was helder: de kernwaarden van het bedrijf, zoals persoonlijke aandacht, betrokkenheid en zorgzaamheid, voort te zetten en tegelijkertijd de dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Deze toewijding heeft vruchten afgeworpen, met onder andere de succesvolle behaling van onze ISO-certificeringen en voortdurende verbeteringen die we blijven doorvoeren. We zijn trots op onze reis tot nu toe en kijken ernaar uit om samen nog meer mijlpalen te bereiken en onze klanten de best mogelijke service te blijven bieden.

Bart van den Dungen mede eigenaar van Petisys