• Petisys teamlid - Brenda

Brenda

Hallo, ik ben Brenda Rodenberg, woon in Raamsdonksveer en ben getrouwd met Peter. Ik ben verantwoordelijk voor de inkoop en planning binnen Petisys. Het is een kick als ik het planningspuzzeltje weer passend krijg en de engineers op de juiste tijd bij de klant werken aan projecten, onderhoud of calamiteiten. Ik denk dat we kunnen zeggen dat de klant daarin een betrouwbare partner aan ons heeft!

Bij Petisys heb ik al een hele carrière achter de rug. In 1994 ben ik begonnen achter de receptie waar ik telefoon aannam en administratieve werkzaamheden deed. Daarna werd ik consultant voor ons relatiebeheersysteem Archie. Een hele leuke tijd waarin ik met laptop en beamer door het zuiden van het land reed om demo’s te geven. Als de klant besloot om tot aanschaf over te gaan kwam het leukste deel: als consultant samen met de klant de software inrichten en de gebruikers trainen en enthousiast maken.

Naast mijn werk houd ik van koken. Van het uitproberen van nieuwe recepten kan ik echt enthousiast worden en werkt voor mij ontspannend. Bij mooi weer zijn Peter en ik op onze boot te vinden; dan zie je pas goed dat Nederland heel wat moois te bieden heeft!

Als ik een stapje terug doe bij Petisys wil ik graag een Reiki praktijk gaan starten. Met een soort handoplegging waarbij energie wordt overgebracht kan ik mensen helpen om klachten te verzachten of zelfs te verhelpen. Ik doe al jaren aan Reiki maar niet professioneel, omdat ik nog niet voldoende tijd heb om echt mensen een behandeltraject te bieden.

Brenda is consultant bij Petisys