Waarom wij certificeringen belangrijk vinden!

ISO 9001 (kwaliteit) en ISO 27001 (informatiebeveiliging) 

ISO 9001 Certificering

Het behalen van de ISO 9001 en ISO 27001 certificeringen is iets waar we de afgelopen tijd hard aan hebben gewerkt. De reden hiervoor is simpel: we willen onze klanten de best mogelijke service bieden en ervoor zorgen dat onze bedrijfsactiviteiten deze toewijding volledig weerspiegelen. Van begin tot eind hebben we alles in huis om onze klanten de best mogelijke service te bieden. Het aanvragen en voldoen aan de ISO-richtlijnen is niet gemakkelijk, maar wel één waar we ons volledig voor inzetten.

ISO 9001 is de internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagementsystemen en door te voldoen aan de vereisten ervan, onderscheiden we ons als een bedrijf dat zich toelegt op kwaliteit. We willen dat onze klanten weten dat ze erop kunnen vertrouwen dat we hen een hoog serviceniveau bieden, en ISO 9001 is slechts één manier om hen dat te laten zien.

Het organiseren van informatiebeveiliging wordt steeds complexer en een systematische aanpak voor de beveiliging van informatie is daarom een noodzaak geworden. De norm ISO- 27001 is bedoeld om te helpen met het opzetten en onderhouden van een managementsysteem voor informatiebeveiliging. En om bijvoorbeeld datalekken en andere kwetsbaarheden binnen onze organisatie te beperken of zelfs te voorkomen.

Alles bij elkaar een hele klus. Door deze certificering te behalen, kunnen we onze klanten laten zien dat we het serieus nemen om hen de best mogelijke service en ervaring te bieden.

Heeft u verder nog vragen?
Schroom dan niet om ons te bellen!