Cookiebeleid

Cookie beleid

Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie (ook wel een HTTP cookie genoemd) is een klein tekstbestandje dat een website op de harde schijf van uw computer zet op het moment dat u de site bezoekt. De belangrijkste functie van cookies is om de ene gebruiker van de andere te onderscheiden. U komt cookies dan ook veel tegen bij websites waarbij u moet inloggen. Een cookie zorgt er dan voor dat u ingelogd blijft terwijl u de site gebruikt.


In onze website maken wij gebruik van een aantal cookies waarmee wij uw gebruik kunnen meten. Hiermee kunnen wij vervolgens onze website en uw gebruikersgemak verbeteren. Door de cookie-gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar beveiligde servers van onze webhoster of die van een derde partij waarmee Petisys een verwerkersovereenkomst heeft opgesteld. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot websiteactiviteit en internetgebruik. Op deze manier kunnen wij onze website en uw gebruikerservaring verbeteren.
U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.
Onze website www.petisys.nl plaatst de volgende cookies:

U kunt deze cookies uitzetten via uw browser, maar dit kan het functioneren van onze website negatief aantasten. U heeft het recht om te vragen om inzage in en correctie of verwijdering van uw gegevens. Cookies kunt u alleen zelf verwijderen, aangezien deze op uw computer opgeslagen zijn. Raadpleeg hiervoor de handleiding van uw browser.


Onze website www.petisys.nl plaatst de volgende cookies:

Afzender Type en duur Doel
Petisys Functioneel, 1maand Onze website houdt voorkeuren bij welke we gebruiken voor het correct tonen van de website. Dit bevat geen persoonlijke informatie
Google Analytics Analystisch, 1 maand Dit is een cookie van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de "Analytics"-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden hoe bezoekers de website gebruiken om deze website nog beter te maken. Google kan de statistiekeninformatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. De informatie die Google verzamelt wordt zoveel mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet meegegeven. De informatie wordt overgebracht naar en door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Wanneer u toestemming geeft op het plaatsen van cookies wordt uw ip bijgehouden voor analystische doeleinden.
Addthis Tracking, 1 jaar

AddThis wordt gebruikt voor het delen van nieuwsitems op onze website. Indien u geen toestemming hebt gegeven op het plaatsen van cookies is deze functionaliteit niet beschikbaar.

 Youtube  Tracking, 1 maand  Dit zijn cookies voor het bekijken van externe video’s. Dit soort cookies zorgen ervoor dat video’s van YouTube bekeken kunnen worden op de website. Ze worden geplaatst vanaf een externe domeinnaam, en worden dan ook “third-party cookies” genoemd.

 

Hoe beveiligen we uw persoonsgegevens?
De beveiliging van uw persoonsgegevens is voor ons belangrijk. We doen dit aan de hand van fysieke, administratieve, organisatorische en technische veiligheidsmaatregelen volgens de regels van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, om uw gegevens te beschermen tegen onbevoegde toegang, gebruik of onthulling. Op het moment dat we uw persoonlijke gegevens delen met gegevensbewerkers of leveranciers, dan zijn wij ook met hen overeengekomen dat uw gegevens optimaal beveiligd blijven.

Hoe kan ik mijn gegevens inzien, wijzigen of laten verwijderen?
Indien u graag wilt zien welke persoonsgegevens we van u verwerkt hebben of u heeft een verzoek tot wijziging, overdracht of verwijdering van uw persoonsgegevens, dan heeft u het recht volgens de Algemene Verordening Gegevensbescherming om deze op te vragen bij de aangewezen contactpersoon via onderstaande contactgegevens. Binnen 5 werkdagen zullen we uw verzoek inwilligen. Het opvragen van gegevens dient wel in alle redelijkheid te gebeuren. In extreme gevallen kunnen er administratieve kosten in rekening gebracht worden voor bijvoorbeeld de overdracht van uw persoonsgegevens.

Contactpersoon: Brenda Rodenberg
E-mailadres: privacy@petisys.nl
Telefoonnummer: 0162514610
Postadres: Meerval 12, 4941 SK Raamsdonksveer

Klachten
Heeft u klachten ten aanzien van de verwerking van uw persoonlijke gegevens? Dan gaan we uiteraard graag met u in gesprek om samen tot een oplossing te komen. Mocht u hierna alsnog niet tevreden zijn, dan heeft u altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens (AP) (autoriteitpersoonsgegevens.nl).

Privacybeleid
Wilt u meer weten over ons privacybeleid? U kunt dit hier bekijken. Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.

Om uw bezoek aan onze website gemakkelijker en persoonlijker te maken, gebruiken wij cookies. Met deze cookies verzamelen we statistieken om onze website te verbeteren, sociale media-integraties te bieden en u nauwkeurige locatie-gebaseerde contactgegevens te geven.

Door op Accepteren te drukken, gaat u akkoord met het instellen van cookies.
Lees meer over ons cookie-beleid en privacy policy.